ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν σκοράρουν οι χαφ

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνουν γκολ οι μέσοι. Στα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς του Παναθηναϊκού, τρεις χαφ έχουν στείλει την μπάλα στο πλεκτό!

Όταν σκοράρουν οι χαφ

Κοινό στοιχείο, μάλιστα, το γεγονός ότι και οι τρεις έβαλαν δυο γκολ στην κάθε αναμέτρηση, οδηγώντας, φυσικά, το «τριφύλλι» σε νίκες. Η αρχή έγινε από τον Ντάνιελ Πράνιτς που έβαλε τα παρθενικά του γκολ στο εκτός έδρας 4-0 επί του Πλατανιά. Στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, στη Βοιωτία, ο Τάσος Λαγός ήταν αυτός που σκόραρε δυο φορές.

Για να φτάσουμε στο χθεσινό απόγευμα, στη Λεωφόρο, και τα δυο γκολ του Αμπεϊντ, στη νίκη επί της Ξάνθης. Για να κάνει τον Γιάννη Αναστασίου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.