ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εύκολα οι… μικρές

Οι κορασίδες του Παναθηναϊκού στον Τάφο του Ινδού επικράτησαν 67-25 του Ωροπού στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

Εύκολα οι... μικρές

Οι πράσινες μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν ποιο είναι το φαβορί.

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας «χτίσει» μεγάλη διαφορά, πιο συγκεκριμένα το σκορ στο ημίχρονο ήταν 38-9!Έτσι έχοντας πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας και παίζοντας καταπληκτική άμυνα έφτασαν στη νίκη με σκορ 67-25 απέναντι στα κορίτσια του Ωροπού ,τα οποία παρά το γεγονός ότι ήταν αδιάφορες βαθμολογικά πάλεψαν.

Τα δεκάλεπτα: 14-7, 38-9, 56-19, 67-25.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.854 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χατζηδάκη): Βελούδη 22(1), Φάρου 21(1), Παπαγεωργοπούλου 6. Κακούρη 6, Φωτοπούλου 6, Περιστέρη 4, Φρίμα 2, Πισπίρη, Τρούμπα, Μουρίκη, Μάκου, Κολοκοτρώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.