ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Παίξαμε και νικήσαμε..»

Ο Ραμέλ Κάρι τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια μεγάλη νίκη, ενώ ο εξέφρασε την άποψη ότι η αναμέτρηση είχε τρελή αντιπαλότητα, κάτι που ώθησε αυτόν και τους συμπαίκτες να παίξουν καλά.

«Παίξαμε και νικήσαμε..»

Αναλυτικά ο Ραμέλ Κάρι είπε:

«Δόξα τω Θεώ πετύχαμε μία μεγάλη νίκη χωρίς να έχουμε και κάποιον τραυματισμό. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι με τρελή αντιπαλότητα και ξέραμε τη δυσκολία του ματς κι ότι έπρεπε να παίξουμε καλά. Παίξαμε αρκετά καλά και νικήσαμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...