ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Με τον «Άλλο Άνθρωπο» στον Κεραμεικό

Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Ανθρωπος», με τη συμμετοχή του rebuke.gr και του panathinaikos24.gr, θα βρίσκονται την Παρασκευή (13:00) στην περιοχή του Κεραμεικού.

Με τον «Άλλο Άνθρωπο» στον Κεραμεικό

Η μεγαλύτερη βία είναι η πείνα και στο πλαίσιο αυτό ο «Άλλος Ανθρωπος» μαγειρεύει καθημερινά σε γειτονιές της Αθήνας, και όχι μόνο, προσφέροντας φαγητό και λίγες ώρες ζεστασιάς σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Αυτή την Παρασκευή, στις 13:00, στον Κεραμεικό (Πλαταιών και Λεωνίδου), στο «δημόσιο σήμα», μαγειρεύουμε μαζί με την κοινωνική κουζίνα και προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας τα απαραίτητα. Ένα πιάτο φαγητό και ρουχισμό. Σας καλούμε, λοιπόν, να βοηθήσετε κι εσείς εμπράκτως, σε μια ειλικρινή ένδειξη αλληλεγγύης, σε μια εποχή που είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Ραντεβού, λοιπόν, στο «δημόσιο σήμα» στον Κεραμεικό, την Παρασκευή στις 13:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...