ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν υπάρχει θέμα Νίλσον

Αν και οι Σουηδοί έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Λάσε Νίλσον, από τους «πράσινους» προκύπτει πως δεν είναι καν στη λίστα!

Δεν υπάρχει θέμα Νίλσον

Με την αναζήτηση του επιθετικού που θα αντικαταστήσει τον Φιγκερόα, είναι λογικό να έρχονται συνέχεια νέα ονόματα στην «επιφάνεια». Ένα εξ’ αυτών φαίνεται πως είναι του Λάσε Νίλσον, της Έλφσμποργκ.

Ο 31χρονος άσος ψάχνει να φύγει από τη Σουηδία και οι συμπατριώτες του τον έστελναν στον Παναθηναϊκό και με αφορμή το γεγονός πως έχει τον ίδιο ατζέντη με τους Μάρκους Μπεργκ και Ντάνιελ Πράνιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης δεν βρίσκεται στη λίστα του Νταμπίζα κι ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα ενδιαφέροντος, πόσω μάλλον απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 12.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...