ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται… Γολγοθάς!

Με τον πλέον απαιτητικό τρόπο θα μπει το 2014 για τον Παναθηναϊκό όπου θα κληθεί να δώσει 8 αγώνες σε διάστημα 35 ημερών!

Έρχεται... Γολγοθάς!

Ο… μαραθώνιος ξεκινά το επόμενο σαββατοκύριακο και πιο συγκεκριμένα στις 5 Μαΐου, όπου η ομάδα του Αναστασίου ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Συμπεριλαμβανομένου και του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στις 9 Φεβρουαρίου, στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» θα δώσουν συνολικά 8 αγώνες σε μια περίοδο «φωτιά» για τους δύο εγχώριους στόχους τους.

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως τα πέντε παιχνίδια εξ’ αυτών είναι εκτός έδρας και μάλιστα εκτός Αττικής, κάτι που θα επιβαρύνει τους παίκτες και με ταξίδια…

Αναλυτικά τα προσεχή οκτώ ματς:

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

5/1: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

11/1: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος

15/1: Ηρακλής Ψαχνών – Παναθηναϊκός

19/1: Βέροια – Παναθηναϊκός

25/1: Παναθηναϊκός – Πλατανιάς

1/2: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

5/2: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

9/2: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...