ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαγκλάρα: “Ευχαριστούμε τον κόσμο μας”

Μόνο τη νίκη κρατάει από τον αγώνα με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου η Αριστέα Μαγκλάρα, που στάθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι για το 2014.

Μαγκλάρα:

Η γκαρντ του Παναθηναϊκού εξήγησε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην ”Πράσινη”: ”Κάναμε μια κακή εμφάνιση αλλά θα ξαναβρούμε τον ρυθμό μας. Το αποτέλεσμα το πήραμε εξαιτίας της άμυνας, δεν είχαμε καλό ρυθμό στον αγώνα και γι’ αυτό υπήρχε αυτή η αστοχία. Κρατάμε μόνο τη νίκη. Δουλεύουμε για την συνέχεια του Πρωταθλήματος, καθώς πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση γιατί έρχονται κρίσιμα ματς σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα”.

Η Μαγκλάρα αναφέρθηκε και στους 150 οπαδούς του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στον Άγιο Δημήτριο: ”Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που και σε αυτό το εκτός έδρας με τον Κρόνο ήταν δίπλα μας. Δυστυχώς δεν τον ανταμείψαμε με μια καλή εμφάνιση, αλλά τουλάχιστον πήραμε τη νίκη. Ευχόμαστε να τους έχουμε στο πλευρό μας μέχρι το τέλος γιατί είναι ο 6ος παίκτης μας και τους χρειαζόμαστε”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.