ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έξω ο Παππάς

Δίχως τον Νίκο Παππά διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν είναι κάτι ανησυχτικό...

Έξω ο Παππάς

Προπόνηση χωρίς απουσίες δεν υπάρχει φέτος για τον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς για τον Εξάστερο, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο το σημερινό του Νίκου Παππά.

Ο διεθνής γκαρντ ένιωσε αδιάθετος, δεν ήταν σε θέση να συμμετάσχει στο πρόγραμμα και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Φυσικά απ’ αύριο θα ενσωματωθεί ξανά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, με τους «πράσινους» να ανεβάζουν ρυθμούς για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Λαμποράλ Κούτσα, στο Top-16 της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Πεδουλάκη γνωρίζει πολύ καλά τους Βάσκους, αφού έχουν ήδη τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές σήμερα και στόχος όλων είναι το διπλό για να γίνει το 2/2 και να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του τελευταίου διαστήματος.

Έκπληξη με Βόβορα!
Έκπληξη με Βόβορα! 15.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...