ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα παιδικά χωριά SOS ο Παναθηναϊκός

Το κοινωνικό του πρόσωπο θα δείξει την Πέμπτη και για ακόμα μια φορά ο Παναθηναϊκός.

Στα παιδικά χωριά SOS ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με βαθιά συναίσθηση της προσφοράς, συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας με πρωτοβουλίες αλληλεγγύης τόσο κατά την περίοδο των εορταστικών ημερών όσο και μετά την ολοκλήρωσή τους.

Ειδικότερα για αύριο, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 στις 14:30, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού πρόκειται να επισκεφτεί τα Παιδικά Χωριά SOS, μοιράζοντας αναμνηστικά δώρα και ευχές σε περίπου 40 παιδιά που φιλοξενούνται στη Βάρη.

Ανάμεσα στους μικρούς μας φίλους θα βρεθούν οι Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Κουτρουμπής, Μέντες, Νάνο, Σίλντενφελντ και Πράνιτς, μαζί με συνοδεία Μελών από τη Διοίκηση της ΠΑΕ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 95.110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την αποστολή του Παναθηναϊκού θα υποδεχτούν ο Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS κ. Βρεττός και ο Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης κ. Παπαδάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...