ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απρόοπτο με Μέντες

Από γαστρεντερίτιδα ταλαιπωρείται ο Μέντες Ντα Σίλβα και είναι αμφίβολος ενόψει Πανιωνίου, δημιουργώντας νέο «πονοκέφαλο» στον Γιάννη Αναστασίου.

Απρόοπτο με Μέντες

Δεν του φτάνουν τα ήδη αρκετά προβλήματα που έχει στο κεφάλι του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, απ’ την Τετάρτη προστέθηκε ακόμα ένα. Ο Ολλανδός μέσος προσεβλήθη από γαστρεντερίτιδα και είναι αμφίβολο κατά πόσο θα την ξεπεράσει άμεσα για να προλάβει να αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο.

Θέμα προέκυψε και με τον Στέφανο Κοτσόλη που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει μέσα στο προσεχές 48ώρο.

Σε ένα παιχνίδι που ήδη υπάρχουν δεδομένες απουσίες. Αυτή του τραυματία Σίλντενφελντ κι αυτές των τιμωρημένων Ζέκα και Τριανταφυλλόπουλου, με τον τεχνικό του τριφυλλιού να καλείται να βρει λύσεις σε όλες τις «σπαζοκεφαλιές» και να εύχεται ο Μέντες να μπορέσει να αγωνιστεί!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.025 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...