ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Αεράτα» τα κορίτσια!

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκαν στο 2014 τα «φίνα κορίτσια» που επικράτησαν πολύ εύκολα 3-0 σετ της Σταυρούπολης σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική.

«Αεράτα» τα κορίτσια!

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού ήταν εμφανώς ανώτερες στο κλειστό της Κυψέλης, δεν απειλήθηκαν στιγμή και φυσιολογικά ήρθαν οι τρεις βαθμοί που δείχνουν πως η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο!

Εξ’ αρχής οι «πράσινες» θέλησαν να δείξουν τη δυναμική τους και τη διαφορά ποιότητας, προηγούμενες με 11-8 στο πρώτο σετ κι όχι μόνο δεν ανησύχησαν στη συνέχεια, αλλά αύξησαν κι άλλο τη διαφορά τους, φτάνοντας εύκολα στο προβάδισμα με 25-17.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ και για λίγο το πέτυχαν, ούσες μόλις δύο πόντους πίσω (14-12). Στη συνέχεια, όμως, το τριφύλλι πάτησε… γκάζι, έτρεξε μεγάλο σερί και έφτασε άνετα στο 25-14 με επιμέρους σκορ 11-2!

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι και δεν γινόταν να αλλάξει η κατάσταση. Διαδικαστικού χαρακτήρα καιτο τρίτο σετ, με τον Παναθηναϊκό είναι από νωρίς σε θέση οδηγού και να φτάνει εύκολα στο τρίποντο

Τα σετ: 25-17, 25-14, 25-17

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.