ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Προσοχή για να μην μας… σκοτώσει»

Ο έλεγχος του ρυθμού και ο περιορισμός των ατού της Λαμποράλ Κούτσα θα είναι σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη τα «κλειδιά» για να φύγει με το διπλό ο Παναθηναϊκός από τη Βασκονία.

«Προσοχή για να μην μας... σκοτώσει»

Οι «πράσινοι» αναχωρούν αύριο το πρωί, ούτως ώστε να βρίσκονται το απόγευμα της Πέμπτης στην Ισπανία, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση. Ο «Άρτζι» ξεκαθάρισε πως η εν λόγω αναμέτρηση δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες δύο, για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεδουλάκης:

«Το παιχνίδι της Παρασκευής δεν θα έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο αγώνα που δώσαμε στην Βιτόρια. Και οι δύο ομάδες έχουν παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση και θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Η Λαμποράλ Κούτσα, αν δεν την προσέξεις, μπορεί να σε «σκοτώσει». Βρίσκει πολλές λύσεις στο τρανζίσιον παιχνίδι, αλλά με τον Ερτέλ από τα πικ εντ ρολ. Θα είναι πολύ σημαντικό να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό”.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.871 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ερώτηση για συγκεκριμένα πρόσωπα στην ισπανική ομάδα, όπως ο Νοτσιόνι και ο Πλάις που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Πεδουλάκης τόνισε: «Τα πρόσωπα είναι σημαντικά, γιατί από πρόσωπα αποτελούνται οι ομάδες… Και αυτό που μετράει είναι η ομάδα. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για την αγωνιστική λειτουργία της Λαμποράλ Κούτσα. Το δικό μας πλάνο, όμως, είναι να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ρόλο το γεγονός πως όλοι είμαστε υγιείς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.