ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπήκε ο Μέντες!

Ίωση ήταν και... πάει, αφού ο Μέντες Ντα Σίλβα συμμετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Όλα καλά και με Κοτσόλη.

Μπήκε ο Μέντες!

Ευχάριστα νέα για τον Αναστασίου στη σημερινή προπόνηση. Μπορεί χθες ο Μέντες Ντα Σίλβα να απείχε λόγω γαστρεντερίτιδας, ωστόσο σήμερα έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα, δείχνοντας πως ξεπέρασε την αρρώστια του και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Το δεύτερο καλό νέο έρχεται απ’ το στρατόπεδο του Στέφανου Κοτσόλη. Ο Έλληνας γκολκίπερ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις χθες, ωστόσο κι αυτός συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού του Παναθηναϊκού ενόψει Πανιωνίου.

Φυσικά, εκτός ήταν ξανά ο Σίλντενφελντ που ταλαιπωρείται από κατάγμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 95.158 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...