ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βρήκε ομάδα ο Φορναρόλι

Στη Ντανούμπιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπρούνο Φορναρόλι.

Βρήκε ομάδα ο Φορναρόλι

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Μπρούνο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός άσος που έμεινε ελεύθερος απ’ τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Σεπτέμβριο, συμφώνησε με την την Ντανούμπιο, ομάδα της πατρίδας του και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Έτσι, επιστρέφει στη χώρα του, μετά το 2011 όταν είχε αποχωρήσει από την Νασιονάλ για λογαριασμό της Σαμπντόρια και στη συνέχεια του τριφυλλιού, στο οποίο ποτέ δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Γι’ αυτό κι άλλωστε δεν υπολογιζόταν για φέτος και αποδεσμεύτηκε.

Ο 26χρονος άσος είχε 18 εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα, έχοντας πετύχει μόλις 2 γκολ.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.641 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.