ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον Παναθηναϊκό

Στα Παιδικά Χωριά SOS της Βάρης βρέθηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού, που μοίρασε δώρα και χαρά σε παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στα Χωριά SOS της Βάρης, μοίρασαν δώρα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ξεναγήθηκαν στους χώρους και έμαθαν περισσότερα για το έργο που γίνεται εκεί από τον πρόεδρο, κ. Βρεττό και τον διευθυντή, κ Παπαδάκη.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του «τριφυλλιού» ήταν ο Στράτος Σωπήλης, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που έδωσαν το «παρών» ήταν οι Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Κουτρουμπής, Μέντες, Πράνιτς, Ταμπάκης, Νάνο, Πράνιτς και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, Αναστασίου, Βονόρτας, Ρούτερ, Φος, Αγριόγιαννης, συνοδευόμενοι από τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...