Μια μεταγραφή που θα βγάλει δύο κερδισμένους, τον παίκτη αλλά και την ομάδα που τον απέκτησε, θεωρεί αυτή του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος εκτιμά πως ο 32χρονος φορ είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

«Μπορεί να προσφέρει πολλά. Έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολύ σημαντικούς συλλόγους. Παίξαμε μαζί στην εθνική και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ξέρω τι μπορεί να κάνει και νομίζω πως ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική επιλογή με την απόκτησή του», ανέφερε ο Πράνιτς στην «Πράσινη».

«Ήταν σίγουρα δύσκολο να πειστεί να έρθει στην ομάδα, αλλά πιστεύω πως είναι μια καλή εξέλιξη και για τις δύο πλευρές. Για τον Πέτριτς είναι σημαντικό να παίζει, αν θέλει να πάει στο Μουντιάλ, ενώ για τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό γιατί απέκτησε έναν πολύ καλό και έμπειρο παίκτη. Μπορεί να δώσει πολλά σε αυτή την ομάδα. Αν δείτε τους αριθμούς του, όπως στο Αμβούργο που πέτυχε 67 γκολ, πιστεύω πως θα τα πάει εξίσου καλά κι εδώ», πρόσθεσε.

Όσο για το δικό του ρόλο στη μεταγραφή, με το «ψηστήρι» που έκανε στον συμπατριώτη του, ο Ντάνιελ Πράνιτς είπε: «Μίλησα μαζί του πριν αποφασίσει, του εξήγησα πώς είναι τα πράγματα και τι μπορεί να περιμένει. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας. Ήταν δική του επιλογή, αλλά προσπάθησα να του δώσω εικόνα για την ομάδα, τους οπαδούς και την Αθήνα».