Ποδόσφαιρο

Με Μπαϊράμι, χωρίς Λαγό!

Απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού καθώς ο Τάσος Λαγός τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ-άουτ. Στην αποστολή ο Μπαϊράμι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό!

Νέος… μπελάς για τον Γιάννη Αναστασίου από το πουθενά! Ο Τάσος Λαγός υπέστη τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο, φυσικά εγκατέλειψε την προπόνηση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 7-10 ημερών!

Έτσι, τέθηκε νοκ-άουτ τόσο για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, όσο και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με την Βέροια. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει μαζί του ούτε τον Σίλντενφελντ που είναι τραυματίας, όπως επίσης και τους Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλο που είναι τιμωρημένοι.

Στα (πολύ) θετικά είναι η επιστροφή του Εμίρ Μπαϊράμι ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Έλληνα τεχνικού, μετά από αρκετό καιρό κι ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ενδιάμεσο.

Ο Μλάντεν Πέτριτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και συνεχίζει την αποθεραπεία του για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Αναστασόπουλος, Μέντες, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Exit mobile version