ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάρι: «Δούλεψε όλη η ομάδα»

Στα σουτ που μπήκαν στο τέλος, αλλά και την καλή άμυνα του Παναθηναϊκού απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμποράλ ο Ραμέλ Κάρι.

Κάρι: «Δούλεψε όλη η ομάδα»

«Ήταν συνδυασμός καλής άμυνας και σωστή διαχείριση του ρυθμού. Μπήκαν και τα σπουδαία σουτ στο τέλος και πήραμε μια σημαντική νίκη. Δεν έδωσα μόνο εγώ επιθετική πνοή. Όλη η ομάδα δούλεψε για να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε μια σημαντική νίκη, κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ που ήταν εκ των κορυφαίων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...