ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τετ-α-τετ Αλαφούζου-Αναστασίου

Στο Κορωπί μετέβη σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος όπου συνομίλησε με το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, θέλοντας να δείξει τη στήριξή του στο φετινό «δημιούργημα».

Τετ-α-τετ Αλαφούζου-Αναστασίου

Μπορεί κόντρα στον Πανιώνιο να ήρθε η νίκη, όμως η εμφάνιση έφερε προβληματισμό. Γι’ αυτό άλλωστε ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε σήμερα στο προπονητικό κέντρο στο «Απήλιον», όπου είχε τετ-α-τετ με τους Αναστασίου, Νταμπίζα και Σαραβάκο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνομίλησε με τον τεχνικό του τριφυλλιού, με βασικό θέμα της κουβέντας τους να είναι η χθεσινή παρουσία της ομάδας. Ο Αλαφούζος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη δουλειά που γίνεται φέτος και έδειξε να αντιλαμβάνεται πλήρως πως μια νέα ομάδα, όπως είναι οι «πράσινοι», είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αρκετές φορές μεταπτώσεις στην απόδοση.

Μάλιστα, συνομίλησε και με κάποιους παίκτες, στους οποίους πέρασε το ίδιο μήνυμα στήριξης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 58.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...