ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Τρένο» οι κορίτσαροι!

Φίνα τα κορίτσια στο τμήμα βόλεϊ που πάνε από νίκη σε νίκη. Νέο «θύμα» τους ο Παναξιακός, του οποίου επικράτησαν 3-1 και δεν χάνουν την τετράδα!

«Τρένο» οι κορίτσαροι!

Μπορεί οι νεοφώτιστες να προηγήθηκαν μέσα στην Κυψέλη, ωστόσο στη συνέχεια τις… έπνιξε η θέληση και το πάθος των «πράσινων». Οι φιλοξενούμενες, όπως είπαμε, «πάγωσαν» προσωρινά το κλειστό όταν πήραν το πρώτο σετ με 25-23.

Η συνέχεια, όμως, ήταν εντελώς διαφορετική με τους παίκτριες του Ρούση να ανεβάζουν στροφές και να δείχνουν ποιος κάνει… κουμάντο στον αγώνα.

Εξ’ αρχής στο δεύτερο σετ, το τριφύλλι πήρε τα… ηνία του παιχνιδιού, άνοιξε την διαφορά του και έφτασε άνετα στο 25-17 και την ισοφάριση. Με την υποδοχή να δουλεύει… ρολόι, με την επίθεση να έχει βρει ρυθμό και να λειτουργεί μια χαρά, ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με 25-19. Το νερό είχε μπει στο… αυλάκι και με τον κόσμο στο πλευρό του, δεν μπορούσε να στραβώσει το ματς, με τα «φίνα κορίτσια» να παίρνουν την «καθαρή» νίκη με το 25-21 του τέταρτου σετ.

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού!
Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού! 7.498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, ο Παναθηναϊκός εδραιώνεται στην τετράδα και μάλιστα στο +5 από το σημερινό αντίπαλό του, τον οποίο σε τυχόν ισοβαθμία… τον έχει, δεδομένου ότι και στα δύο φετινά παιχνίδια τους η μπίλια έχει κάτσει στο πράσινο!

Τα σετ: 23-25, 25-17, 25-19, 25-21

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...