ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Συνεχίζουμε έτσι…»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Ρούσης μετά την «καθαρή» νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανναξιακού.

«Συνεχίζουμε έτσι...»

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, το ξέραμε και αποδείχθηκε και στη διάρκεια του. Η Νάξος όπως έχω πει επανειλημμένα είναι μια ομάδα που μου αρέσει πάρα πολύ κι είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις. Σε όλα τα σετ παρά τις σημαντικές διαφορές που είχαμε όλα κρέμονταν σε μια λεπτή κλωστή», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Ρούσης και συνέχισε. Στο δ’ σετ έγινε κάτι που περιμένω από την ομάδα μου: Να μην παρατάει ποτέ το παιχνίδι. Δεν μας ενδιέφερε αν το τελικό σκορ, αλλά η νίκη αν και σίγουρα ήταν σημαντικό το ότι κερδίσαμε με καθαρό σκορ. Συνεχίζουμε και το μυαλό μας τώρα είναι στο ματς με την Σταυρούπολη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.