ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανένα θέμα με Σηφάκη

Ούτε ο Σηφάκης, ούτε κανένας τερματοφύλακας δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, όπως τονίζουν απ’ την ΠΑΕ.

Κανένα θέμα με Σηφάκη

Δημοσίευμα στον Τύπο έκανε λόγο πως ο Παναθηναϊκός… κοιτάζει τον Μιχάλη Σηφάκη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο και λόγω του ότι δεν παίζει είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει στους Περιστεριώτες.

Ωστόσο απ’ την «πράσινη» ΠΑΕ είναι ξεκάθαρη τόσο για τον Έλληνα γκολκίπερ, όσο και γενικά για την θέση κάτω από την εστία στο τριφύλλι.

Είναι ξεκαθάρο αυτό που τονίζεται από το επιτελείο του συλλόγου πως «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ασχοληθεί τόσο με τη συγκεκριμένη περίπτωση γκολκίπερ όσο και γενικότερα με οποιαδήποτε άλλον για τη θέση αυτή».

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 17.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...