ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Μάθημα η κακή εμφάνιση»

Ο Αντώνης Φώτσης σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι ο Πανθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και τόνισε ότι αυτό πρέπει να γίνει μάθημα για το μέλλον.

Φώτσης: «Μάθημα η κακή εμφάνιση»

«Σίγουρα δεν είδαμε την αναμέτρηση όπως θα έπρεπε. Αυτό δε σημαίνει πως ο Απόλλων Πάτρας δεν έπαιξε καλό μπάσκετ. Ήταν πιο συγκεντρωμένος, έπαιξε καλύτερο μπάσκετ από εμάς. Μπορούμε να κρατήσουμε τη νίκη κι η κακή εμφάνιση να μας γίνει μάθημα, να την έχουμε στο μυαλό μας για το μέλλον, επειδή κι απ’ τις κακές εμφανίσεις μπορείς να μάθεις πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...