ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μεγάλοι κολυμβητικοί αγώνες από τον Παναθηναϊκό

Το τμήμα του Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού με τη σύμφωνη γνώμη των διοικήσεων Κ.Ο.Ε και Ο.Α.Κ.Α προγραμμάτισε μεγάλους κολυμβητικούς αγώνες για τις 31/1 και 1-2/2/2014 για όλες τις αγωνιστικές και προαγωνιστικές κατηγορίες

Μεγάλοι κολυμβητικοί αγώνες από τον Παναθηναϊκό

Η ανακοίνωση του τμήματος υγρού στίβου του Παναθηναϊκού

“Το Τμήμα Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, με τη σύμφωνη γνώμη των διοικήσεων της Κ.Ο.Ε. και του Ο.Α.Κ.Α. προγραμμάτισε για τις 31/1 και 1-2/2/2014 μεγάλους κολυμβητικούς αγώνες για όλες τις αγωνιστικές και προαγωνιστικές κατηγορίες, με την επωνυμία “1ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού 2014”. Προκειμένου να τελεστούν οι παραπάνω αγώνες παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα το θέμα της εξασφάλισης από τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α., σχετικής άδειας καταλληλότητας διεξαγωγής αγώνων. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αυτή τη φορά δίνει έναν «εξωαθλητικό» αγώνα, προς χάρη του αθλητισμού και ειδικότερα της κολύμβησης, άθλημα το οποίο στους κόλπους του συγκεντρώνει το μεγαλύτερο πλήθος παιδιών και οικογενειών.

Τα στελέχη του συλλόγου έχουν ενεργοποιήσει κάθε δυνατότητα επιρροής που διαθέτουν, ώστε να εξασφαλιστεί έστω και την τελευταία στιγμή η νομική κάλυψη για τη διεξαγωγή των αγώνων. Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια η διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α., η οποία επίσημα δεν έχει απαντήσει ακόμα αρνητικά σε σχετικό ερώτημα από την πλευρά του Π.Α.Ο. Το «1ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού 2014», θα διεξαχθεί εφόσον αδειοδοτηθεί το Ο.Α.Κ.Α., έστω και την τελευταία στιγμή.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή στο ντέρμπι με υπαιτιότητα των γηπεδούχων- Σε σοβαρή κατάσταση ο αστυνομικός!
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή στο ντέρμπι με υπαιτιότητα των γηπεδούχων- Σε σοβαρή κατάσταση ο αστυνομικός! 1.681 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αγώνες πρέπει να γίνουν διότι έτσι θα ανοίξει ο δρόμος προς τα κολυμβητήρια των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να φιλοξενηθούν, άμεσα, τις προσεχείς εβδομάδες τα Χειμερινά Πρωταθλήματα Κολύμβησης και πλήθος άλλων κολυμβητικών διοργανώσεων, που μόνο στο Συγκρότημα Υγρού Στίβου του Ο.Α.Κ.Α., μπορούν να διεξαχθούν με επιτυχία. Ο Π.Α.Ο. δε θα πει “όχι” στην πρόοδο των κολυμβητών και των κολυμβητριών όλων των ελληνικών σωματείων, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει περισσότερο κόπο και χρόνο, θεωρώντας ότι εκείνοι το αξίζουν και η ιστορία του Συλλόγου μας το απαιτεί”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ