ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μου είχε λείψει…»

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην δράση δήλωσε ο Εμίρ Μπαϊράμι που μίλησε για τα «άλματα προόδου» που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός.

«Μου είχε λείψει...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαϊράμι:

Για τα δύο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών: «Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, είχαμε το προβάδισμα και σήμερα εξασφαλίσαμε την πρόκριση. Θέλουμε να πάμε καλά στο Κύπελλο».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού: «Από τότε που έχω να αγωνιστώ, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει άλματα προόδου. Έχουμε βελτιωθεί ως ομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.934 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επιστροφή του μετά την επέμβαση στη μέση του: «Είμαι χαρούμενος επειδή έπαιξα ποδόσφαιρο μετά από αρκετό καιρό. Δεν ένιωσα καμία ενόχληση, είμαι καλά και ακολουθώντας το πρόγραμμα του ιατρικού τιμ, η μέση μου δυναμώνει όλο και πιο πολύ. Δεν μπορώ να προβλέψω σε πόσο καιρό θα είμαι στο 100% αλλά πλέον ο χρόνος δουλεύει υπέρ μου».

Για το χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να είναι 100% έτοιμος: «Μου είχε λείψει η αίσθηση του αγώνα. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα για έναν αθλητή, όμως ήθελα να παίξω. Έχω διάθεση να προσφέρω όσο μπορώ για να βοηθήσω και εγώ στη βελτίωση της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.