ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Σε απολογία ο Παναθηναϊκός

Σε απολογία για τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή στο ματς με την Παναχαϊκή κλήθηκε το ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

Σε απολογία ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«To Moνομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ (ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ) καλεί το ΤΑΑ Παναθηναϊκός μέχρι την Παρασκευή 17/01/2014 (13.00) να απολογηθεί ενώπιον της προέδρου του (ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ) ή να καταθέσει απολογητικά υπομνήματα σχετικά για τις αναφερόμενες πράξεις στα συνημμένα έγγραφα (φύλλο αγώνα και έκθεση παρατηρητή) του αγώνα Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...