ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο κατηγορούμενος δεν γίνεται κατήγορος»

Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που μέσω κύκλων σχολιάζει τα περί δυσφήμισης που προσάπτουν στον Γιάννη Αλαφούζο από τον Ολυμπιακό.

«Ο κατηγορούμενος δεν γίνεται κατήγορος»

Το… σήριαλ ξεκίνησε με τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Γιάννη Αλαφούζο στο ντοκιμαντέρ των «αιωνίων» από τον Ερίκ Καντονά.

Μέσω κύκλων το πρωί, ο Παναθηναϊκός είχε απαντήσει στα λεγόμενα του ιδιοκτήτη των Πειραιωτών, τονίζοντας πως ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.

Το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσαν τον πρόεδρο του τριφυλλιού για δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. («Ο Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά “Looking for Athens”, αποφάσισε να εξάγει και εκτός Ελλάδος τις προσωπικές του εμμονές, τα κατάπτυστα ψεύδη και την ατέρμονη εκστρατεία λάσπης, δυσφημώντας και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κινηθεί για μια ακόμα φορά νομικά και θα στείλει τους συκοφάντες στη Δικαιοσύνη»).

Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός»
Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός» 6.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, η απάντηση των «πράσινων» άμεση, αφού κύκλοι της ομάδας σχολίασαν πως: «Όπως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, έτσι και ο κατηγορούμενος δεν μπορεί ξαφνικά να μετατραπεί σε κατήγορο. Όσο για τον «πόνο» περί δυσφήμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό γίνεται χρόνια τώρα από τις ίδιες τις πράξεις συγκεκριμένων ανθρώπων και όχι με την αποκάλυψή τους… »

loading...