ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο κατηγορούμενος δεν γίνεται κατήγορος»

Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που μέσω κύκλων σχολιάζει τα περί δυσφήμισης που προσάπτουν στον Γιάννη Αλαφούζο από τον Ολυμπιακό.

«Ο κατηγορούμενος δεν γίνεται κατήγορος»

Το… σήριαλ ξεκίνησε με τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Γιάννη Αλαφούζο στο ντοκιμαντέρ των «αιωνίων» από τον Ερίκ Καντονά.

Μέσω κύκλων το πρωί, ο Παναθηναϊκός είχε απαντήσει στα λεγόμενα του ιδιοκτήτη των Πειραιωτών, τονίζοντας πως ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.

Το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσαν τον πρόεδρο του τριφυλλιού για δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. («Ο Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά “Looking for Athens”, αποφάσισε να εξάγει και εκτός Ελλάδος τις προσωπικές του εμμονές, τα κατάπτυστα ψεύδη και την ατέρμονη εκστρατεία λάσπης, δυσφημώντας και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κινηθεί για μια ακόμα φορά νομικά και θα στείλει τους συκοφάντες στη Δικαιοσύνη»).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, η απάντηση των «πράσινων» άμεση, αφού κύκλοι της ομάδας σχολίασαν πως: «Όπως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, έτσι και ο κατηγορούμενος δεν μπορεί ξαφνικά να μετατραπεί σε κατήγορο. Όσο για τον «πόνο» περί δυσφήμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό γίνεται χρόνια τώρα από τις ίδιες τις πράξεις συγκεκριμένων ανθρώπων και όχι με την αποκάλυψή τους… »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.