Με Mπαϊράμι για την πρόκριση

Λάμπρος Ντόκας
15.01.2014 | 09:41
Με Mπαϊράμι για την πρόκριση | Panathinaikos24.gr

Ο Εμίρ Μπαϊράμι επανέρχεται μετά από 108 ημέρες αποθεραπείας και θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ηρακλή στα Ψαχνά για το Κύπελλο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει για 45 λεπτά τον Μπαϊράμι και το πιο πιθανό είναι να τον βάλει από την αρχή.

Το 3-0 υπέρ των πράσινων από το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο όμως δίνει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια στον προπονητή του Παναθηναϊκού για αλλαγές.

Χθες στη διάρκεια του διπλού έδειξε ότι σκέφτεται εκτός από το 4-4-2 να παίξει και με 4-2-3-1.

Και στις δύο περιπτώσεις αμυντικό χαφ θα είναι ο Χρήστος Δώνης με τον Ζέκα είτε δίπλα του είτε εσωτερικό μέσο. Ο Πορτογάλος ξεπέρασε την ίωση, που είχε και θα αγωνιστεί. Από κει και πέρα το πιο πιθανό είναι να δούμε και τον Αμπέντ στην ενδεκάδα (είναι τιμωρημένος και δεν παίζει στη Βέροια), σίγουρα τον Κλωναρίδη στην επίθεση με έναν εκ των Καρέλη, Αντζαγκούν μαζί του.

Στην άμυνα ο Κοτσόλης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ θα παίξει ο Σπυρόπουλος, αριστερό μπακ θα αγωνιστεί ο Χουχούμης κι οι Τριανταφυλλόπουλος (δεν παίζει με Βέροια λόγω τιμωρίας), Ρισβάνης στο κέντρο της άμυνας.