ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μνηστήρας» για Όλσεν

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός κρατά στάση αναμονής στο θέμα του Πάτρικ Όλσεν, η Αβελίνο φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

«Μνηστήρας» για Όλσεν

Τις προσεχείς ημέρες, ο ιταλικός σύλλογος αναμένεται να κάνει επίσημη κρούση στην Ίντερ για τον δανεισμό του Δανού, βάσει των όσων υποστηρίζουν στη γείτονα χώρα.

Οι «νερατζούρι» δεν θα έλεγαν όχι σε μια τέτοια συνεργασία από τη στιγμή που θα μπορούσαν να παρακολουθούν πιο… άνετα τον παίκτη τους, ενώ η Αβελίνο μπορεί να εγγυηθεί και συμμετοχές στον παίκτη, κάτι που στο τριφύλλι δεν θεωρείται τόσο δεδομένο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κρατούν στάση αναμονής, περιμένουν να δουν και την εξέλιξη της υπόθεσης του Λαγού και στη συνέχεια πιθανώς να «φορτσάρουν» ή και να «παγώσουν» οριστικά το θέμα.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 12.188 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...