ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μπορώ και θα βελτιωθώ κι άλλο»!

«Δέσμευση» πως στο εγγύς μέλλον θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος έδωσε ο Μέντες Ντα Σίλβα που μίλησε για τη νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά και το παιχνίδι που έρχεται με τη Βέροια.

«Μπορώ και θα βελτιωθώ κι άλλο»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το αν δίνει ψυχολογία στην ομάδα η νίκη επί του Πανιωνίου:

«Βεβαίως, δίνει εμπιστοσύνη, το σημαντικό είναι να μη χάνονται βαθμοί ειδικά όταν θέλεις να βρεθείς στα πλέι οφς. Αρά αυτοί οι αγώνες σου προσθέτουν σιγουριά».

Για το αν το καλό ημίχρονο με τον Πανιώνιο είναι οδηγός ενόψει Βέροιας και αντίστοιχα παράδειγμα προς αποφυγή το δεύτερο:

«Ακριβώς. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε ενώ το δεύτερο θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για να ξαναπαίξουμε όπως στο πρώτο».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι ευκαιρία για ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο:

«Μπορεί να αποτελέσει κίνητρο αλλά δεν το βλέπω έτσι, πιστεύω πως θα πρέπει να πάμε και να νικήσουμε για να πάρουμε τους βαθμούς».

Για το αν βρίσκει πλέον τον παλιό καλό εαυτό του:

«Αισθάνομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση και νιώθω όλο και καλύτερα.  Τα σημαντικό όμως είναι πως μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο. Η φυσική μου κατάσταση δεν είναι στο 100% αλλά ξέρω πως μπορώ να κάνω περισσότερα για να βοηθήσω την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.