ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τώρα μιλάει το ΟΑΚΑ…

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Top-16 της Ευρωλίγκας θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται στην «κόλαση» του ΟΑΚΑ την... ελληνική Εφές Αναντολού.

Τώρα μιλάει το ΟΑΚΑ...

Να συνεχίσει την ανοδική του πορεία θέλει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ την Εφές για την 3η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας (21:45, Panathinaikos24.gr, ΔΤ). Οι «πράσινοι» έχουν ήδη δύο νίκες και θέλουν να τριτώσει το καλό, βάζοντας τις βάσεις πρόκρισης στα πλέι οφ για αρχή.

Φυσικά ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι, αφού αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό και να σπρώξει –όπως μόνο αυτός ξέρει- τον Εξάστερο στη νίκη.

Προβλήματα στο στρατόπεδο των «πράσινων» δεν υπάρχουν. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δούλεψε με όλους τους παίκτες του στην προετοιμασία και επικεντρώθηκε στο πώς οι τελευταίοι θα διατηρήσουν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας εστίασε επίσης στον έλεγχο του ρυθμού, θεωρώντας πως θα είναι ο παράγοντας ο οποίος θα καθορίσει και τον νικητή.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τους Τούρκους, με τον Αγγέλου στον πάγκο και τον Βασιλειάδη στο ρόστερ προέρχονται από δύο ήττες στην εκκίνηση του top-16 και λογικά ψάχνουν το «μπαμ» για να ξαναμπούν στο κόλπο…

Σε 18 παιχνίδια μέχρι σήμερα, το τριφύλλι έχει την υπεροχή, έχοντας κερδίσει τα 12. Τελευταία ραντεβού τους πέρσι, ξανά στο Top-16 όπου οι ομάδες πήραν από ένα ροζ φύλλο αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.