ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αρνήθηκε ΑΠΟΕΛ ο «Σίφο», αλλά…

«Όχι» φέρεται να είπε σε πρόταση του ΑΠΟΕΛ ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ωστόσο ο Κροάτης αμυντικός εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Αρνήθηκε ΑΠΟΕΛ ο «Σίφο», αλλά...

Εδώ και μέρες είχε βγει το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον «Σίφο» και βάσει των όσων υποστηρίζει η «LiveSport», ο παίκτης απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κύπρο.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η θέση του στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη. Κι αυτό γιατί η εφημερίδα αναφέρει πως ο Κροάτης έχει αντιληφθεί πως στο τριφύλλι δεν είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα προσφορά του και φοβάται μην «φάει» πάγκο.

Κι αν τυχόν δεν παίζει βασικός με την πράσινη φανέλα, τότε τίθεται σε κίνδυνο αν όχι η παρουσία του στην αποστολή της εθνικής του για Μουντιάλ, αλλά η συμμετοχή του στην αρχική της σύνθεση.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλο αυτό φέρεται να έχει βάλει σε σκέψεις τον Σίλντενφελντ, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.