ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτοιμος ο Λαγός!

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Τάσος Λαγός και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι με την Βέροια.

Έτοιμος ο Λαγός!

Ήρθαν τα ευχάριστα στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Τάσος Λαγός έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα και έδειξε πως ξεπέρασε εντελώς το τράβηγμα που είχε υποστεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Έτσι, ο Γιάννης Αναστασίου τον υπολογίζει κανονικά ενόψει Βέροιας και μένει να φανεί η ετοιμότητά του για το αν θα ξεκινήσει βασικός ή όχι.

Απ’ την άλλη, ο Μέντες έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης, καθώς ακόμα δεν είναι έτοιμος 100%. Λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή, ωστόσο μέχρι την Κυριακή θα φανεί αν μπορεί να πάρει φανέλα βασικού.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απών και σήμερα ο Πέτριτς που έχει σχετική άδεια για προσωπικούς λόγους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.