ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Με απουσίες στην Ημαθία

Με προβλήματα θα αγωνιστούν οι νέοι του Παναθηναϊκού το Σάββατο απέναντι στη Βέροια στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας για το 2014 .

Με απουσίες στην Ημαθία

Στην αποστολή που αποτελείται από 16 ποδοσφαιριστές μετέχουν οι: Γκέκας, Κότσαρης, Μυρθιανός, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος Γ’, Αγγελόπουλο Β’, Τζανουλίνος, Νιούμαν, Μαλντίν, Μπαμίχας, Γερωκονσταντής, Γιαννιτσάνης, Σταματάκης, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης και Μπαλμπόα.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Μπαμίχα στην αποστολή των πράσινων μετά από αρκετό καιρό, καθώς ο νεαρός άσος είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο τέλος του περσινού πρωταθλήματος ταυτόχρονα ο Γ.Αγγελόπουλος επανέρχεται μετά από δυο μήνες απουσίας από την ομάδα νέων.

Στην Αθήνα έμειναν οι Ξηρός, Χαλκιαδάκης, Αθανασόπουλος και Ζαφειράκης οι οποίοι είναι τραυματίες ενώ οι Νέοι σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Δώνη ο οποίος πλέον είναι αναπόσπαστο μέλος της πρώτης ομάδας.

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE