ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είπε «όχι» για Ρισβάνη!

Αρνητικά φέρεται να απάντησε ο Παναθηναϊκός σε πρόταση που κατέθεσε το Αννόβερο για την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη!

Είπε «όχι» για Ρισβάνη!

Εδώ και καιρό ο γερμανικός σύλλογος παρακολουθεί τον Έλληνα αμυντικό. Δεν είναι δα και κανένα μυστικό αυτό… Σύμφωνα με τη Livesport, το Αννόβερο δεν έμεινε μόνο στο «φλερτ» με τον παίκτη, αλλά κατέθεσε πρόταση αγοράς ύψους 800.000 ευρώ.

Φυσικά η απάντηση που δόθηκε από τον Παναθηναϊκό ήταν «όχι» αφού πιστεύουν πολύ τον παίκτη και δεν προτίθενται να τον δώσουν τόσο απλά. Και παρά το γεγονός πως η προσφορά ήταν μια σχετικά καλή οικονομικά, βάσει των συνθηκών.

Μένει να δούμε αν στο μέλλον θα υπάρξει νέα κρούση για τον μικρό και πως θα το διαχειριστεί τότε το τριφύλλι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.002 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...