ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ποδόσφαιρο και μπάσκετ μαζί!

Την επιθυμία του ποδοσφαιρικού τμήματος να δώσει σύσσωμο το «παρών» στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ εξέφρασε σε ανθρώπους της ΚΑΕ ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ποδόσφαιρο και μπάσκετ μαζί!

Το βράδυ της Παρασκευής κόντρα στην Εφές για ακόμα μια φορά άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Πιο συγκεκριμένα ήταν οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Στράτος Σωπήλης, Στέφανος Κοτσόλης, Χρήστος Δώνης και Μεχντί Αμπέντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Κωνσταντίνου στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ΚΑΕ φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία της ΠΑΕ το βράδυ της Δευτέρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να βρεθεί  σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Tι γίνεται εδώ μέσα! Έκρηξη»: Γερμανός YouTuber ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ!
«Tι γίνεται εδώ μέσα! Έκρηξη»: Γερμανός YouTuber ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ! 12.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο αυτό ισχύει σαν πρόταση και κατά πόσο θα υλοποιηθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.