ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάτι τρέχει με Σίλντενφελντ…

Στο... ψάξιμο για νέα ομάδα φέρεται να βρίσκεται ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που έχει διακρίνει «σύννεφα» στην εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και σκέφτεται να φύγει.

Κάτι τρέχει με Σίλντενφελντ...

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Κροάτης στόπερ έχει αντιληφθεί πως υπάρχει προβληματισμός στο τεχνικό τιμ με τις εμφανίσεις του και δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Γιάννης Αναστασίου δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από όσα προσφέρει ο παίκτης στο αμυντικό κομμάτι και πλέον μόνο σίγουρη δεν είναι η φανέλα βασικού. Γι’ αυτό κι ο «Σίφο» σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να ψάχνει ομάδα του εξωτερικού όπου θα μπορέσει να διασφαλίσει κάποιες  συμμετοχές μέχρι το καλοκαίρι.

Πάντως για ενδεχόμενη αποχώρηση του Σίλντενφελντ από το τριφύλλι, θα πρέπει πρώτα να βρεθεί ο αντικαταστάτης του στο κέντρο της άμυνας. Και γι’ αυτό το λόγο λέγεται πως ο Νίκος Νταμπίζας «τρέχει» ήδη πιθανούς στόχους για να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...