ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Ρισβάνη!

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται το ενδεχόμενο να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Σπύρο Ρισβάνη, με καλύτερους οικονομικούς όρους, ούτως ώστε να παραμείνει στην ομάδα.

Θέλει να «δέσει» τον Ρισβάνη!

Πριν λίγες ημέρες το τριφύλλι είπε «όχι» στην πρόταση που κατέθεσε το Αννόβερο για την απόκτηση του παίκτη. Τώρα, σύμφωνα με τη «Live Sport» σκέφτεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο, κάνοντας φυσικά και αναπροσαρμογή στους οικονομικούς όρους.

Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι συνεχίζουν να έχουν στο μάτι τον νεαρό στόπερ και οι «πράσινοι»… μαγειρεύουν πριν πεινάσουν.

Από τη μία θέλουν να δείξουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στον Ρισβάνη κι από την άλλη θέλουν να εξασφαλίσουν κάποιο καλύτερο deal πώλησης τα επόμενα χρόνια, βάζοντας μεγαλύτερη ρήτρα.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι χαρακτηριστικό πως στο υπάρχον συμβόλαιο, ο διεθνής αμυντικός έχει δικαίωμα να εξαγοράσει την ελευθερία του του χρόνου έναντι 20.000 ευρώ, εφόσον «πιάσει» 15 συμμετοχές. Κάτι που φυσικά δεν βολεύει σε τίποτα τον Παναθηναϊκό.

Οι όποιες εξελίξεις πάντως θα πάνε για το καλοκαίρι, αφού ακόμα δεν υπάρχει βιασύνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.