ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν ξέρω αν είναι… παράρτημα του Ολυμπιακού ο Εργοτέλης»

Για τους δανεισμούς αρκετών παικτών του Ολυμπιακού στον Εργοτέλη μίλησε ο Γιάννης Πετράκης που πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο των Κρητικών.

«Δεν ξέρω αν είναι... παράρτημα του Ολυμπιακού ο Εργοτέλης»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103,3:

Για το φαινόμενο των δανεικών: “Ο καθένας από την πλευρά του κάνει το καλύτερο που μπορεί για την ομάδα του, στα μέτρα του δυνατού. Οποιος είναι έξω από το χορό μπορεί να λέει πολλά, όταν είσαι μέσα στο χορό, τότε τα πράγματα τα βλέπεις διαφορετικά. Ο δανεικός αποτελεί μια εύκολη λύση, χωρίς μεγάλο κόστος και ο καθένας από εκεί και πέρα κάνει τις επιλογές του, με βάση το συμφέρον της ομάδας του.

Μια τέτοια επιλογή έχει τα καλά της, έχει και τα αρνητικά της. Για παράδειγμα, παίκτες με την ποιότητα του Τζανακάκη, του Μπουχαλάκη ή του Διαμαντάκου δεν θα ήταν στον Εργοτέλη, αν δεν ήταν δανεικοί. Από την άλλη, υπάρχει το αρνητικό ότι έτσι «κλείνουν» κάποιες θέσεις νεαρών παικτών που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής της ομάδας”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν συμφωνεί με τον όρο «παραρτήματα του Ολυμπιακού» που αποδίδονται στις ομάδες που έχουν δανεικούς παίκτες:«Κοιτάξτε, δεν ξέρω αν ισχύει, ούτε αν δημιουργείται σχέση εξάρτησης. Ειπα και νωρίτερα, ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του για το καλό της ομάδας του και κάνει τις επιλογές του. Σίγουρα, δεν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, όταν δημιουργούνται τέτοιες σχέσεις, αλλά ο καθένας ξαναλέω κάνει το καλύτερο για την ομάδα του».

Για την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη: «Φυσικά και θα ήθελα να είμαι στην ομάδα, αλλά αυτή είναι η μοίρα του προπονητή στην Ελλάδα. Στην αρχή υπάρχει μια πικρία, μία στεναχώρια, αλλά στη συνέχεια μπαίνει η λογική, αποδέχεσαι τη μοίρα αυτής της δουλειάς και πας παρακάτω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...