ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Την κάναμε να φαίνεται άνετη»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

«Την κάναμε να φαίνεται άνετη»

«Την κάναμε να φαίνεται άνετη αυτή τη νίκη. Ήταν επιβλητική η νίκη μας. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να το κάνουμε κάθε φορά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Είναι δύσκολο για τα παιδιά κάποιες φορές να τα καταφέρουν. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από κανέναν από τους παίκτες μου γιατί προσπαθούν για την φανέλα, την ομάδα και τον κόσμο και δίνουν τα πάντα», είπε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου.

Οσο για τις δύο ασίστ του Μπεργκ και τον αλτρουισμό που φαίνεται να υπάρχει στην ομάδα, είπε: «Αυτό θέλουμε να έχουμε. Να είμαστε ομάδα και να λειτουργούμε έτσι σε κάθε περίπτωση. Αυτό θέλουμε κι αυτό φάνηκε πάλι σήμερα με τα παιδιά να μην παίζουν για τον εαυτό τους αλλά για την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ