ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Πρέπει να σκοτώνουμε τα παιχνίδια»

O Μάρκους Μπέργκ, με δηλώσεις του στην Nova, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να τελειώνει τα παιχνίδια ενώ πρόσθεσε πως αποδέχεται τον ρόλο του ηγέτη.

Μπεργκ: «Πρέπει να σκοτώνουμε τα παιχνίδια»

Αναλυτικά δήλωσε:       

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε ομαδική προσπάθεια και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Είναι στο παιχνίδι μου να είμαι μέσα στην περιοχή και μπορώ να μοιράζω ασίστ. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Μιλήσαμε αρκετά μέσα στην εβδομάδα και πριν από το παιχνίδι για τα κενά διαστήματα που είχαμε στα προηγούμενα ματς και το βελτιώσαμε.

Θέλουμε να “σκοτώνουμε” τα ματς στο άμεσο μέλλον για να μην έχουμε πρόβλημα. Θα έχουμε ευχάριστες στιγμές τις επόμενες εβδομάδες καθώς θα επιστρέψουν οι τραυματίες ενώ θα ενσωματωθεί και ο Πέτριτς.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.448 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα έχει ποιότητα και το έδειξαν και όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν. Απλά πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε ματς Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Μου αρέσει να μιλάω με τους συμπαίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο και είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος που τα κατάφερα».

Σε ερώτηση για το αν έχει αντιγράψει στοιχεία από άλλους παίκτες είπε:

«Έχω δει αρκετούς παίκτες όταν ήμουν μικρός όπως ο Μπέργκαμπ στην Άρσεναλ και τον Ρονάλντο τον Βραζιλιάνο. Ο Ιμπραίμοβιτς τα τελευταία χρόνια είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο. Δεν ήθελα ποτέ να αντιγράψω κάποιον παίκτη απλά έπαιρνα κάποιες κινήσεις».

Για την παρουσία του Πέτριτς τόνισε:

«Η εμπειρία του Πέτριτς θα είναι χρήσιμη, είναι φανταστικός παίκτης έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι και τον περιμένουμε. Μου αρέσει πιο πολύ να παίζω μέσα στην περιοχή. Δεν μου αρέσει να γυρνάω πολύ πίσω και να μαρκάρω γιατί με κουράζει. Ωστόσο αυτό εξαρτάται και από τον τρόπο που αμύνονται οι αντίπαλοι. Μου αρέσει να παίζω έξυπνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.