ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς οργανωμένους οπαδούς ο τελικός Κυπέλλου!

Μόνο με 50 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και δίχως οργανωμένους οπαδούς των Παναθηναϊκού και Αρη θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου στις 9 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο.

Χωρίς οργανωμένους οπαδούς ο τελικός Κυπέλλου!

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το φόβο επεισοδίων, που υπάρχει τόσο κατά τη μετακίνηση μεγάλων μαζών οπαδών στο Ηράκλειο, αλλά και για τη συνύπαρξή τους στην ίδια πόλη και σε ένα γήπεδο-όπως τα «Δύο Αοράκια»-που η χωρητικότητά του δεν ξεπερνά τις 5.500.

Τα εισιτήρια για τον τελικό θα διατίθενται σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου και θα πωλούνται με 20 και 30 ευρώ και απαραίτητα την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ προσκλήσεις θα πάρουν σωματεία της Κρήτης. Παράλληλα, σε κανέναν φίλαθλο δεν θα επιτραπεί η είσοδος  στο γήπεδο με διακριτικά ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.