ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάποιος να τον μαζέψει!

Όταν είσαι άνθρωπος του αθλητισμού οφείλεις να μην ξεπερνάς τα όρια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα ξεπέρασε…

Κάποιος να τον μαζέψει!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, με τη λήξη του ημιχρόνου, στο ΟΑΚΑ, διαμαρτυρήθηκε, αρχικά, στον διαιτητή για φάουλ πάνω στον Μάντζαρη. Στη συνέχεια, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, βρίζοντάς τον και φωνάζοντάς του… «γαμ…ε, γαμ… ε»!

Αποτέλεσμα αυτού, να δεχθεί την τεχνική ποινή. Προς προπονητή των ερυρθρόλευκων: Στο παιχνίδι είναι οι φωνές, οι διαμαρτυρίες, τα ξεσπάσματα!

Αλλά το να κινείσαι απειλητικά, εντός αγωνιστικού χώρου κατά διαιτητή και να βρίζεις με τον χειρότερο τρόπο, είναι κάτι άλλο. Ας τον μαζέψει κάποιος τον κύριο…

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.584 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.