ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΝ.ΚΙ: «Φέρτε τους στο Κορωπί»

Η είδηση της τιμωρίας των δυο παικτών των ακαδημιών της Ξάνθης και η εκδίωξή τους από εκεί επειδή φωτογραφήθηκαν με τον Ντάνιελ Πράνιτς, έχει προκαλέσει αηδία σε όλο το φίλαθλοι κοινό.

ΠΑΝ.ΚΙ: «Φέρτε τους στο Κορωπί»

Δυστυχώς, με τέτοιες κινήσεις φαίνεται πόσο πίσω είμαστε ως ελληνικό ποδόσφαιρο και ως χώρα γενικότερα. Το «Παναθηναϊκό Κίνημα» πήρε θέση για το θέμα, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ζητώντας από την ΠΑΕ να πάρει στο Κορωπί τους δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ»

Η απίστευτα κομπλεξική, δουλική προς το γνωστό «αφεντικό» του ελληνικού ποδοσφαίρου και αχαρακτήριστη απόφαση του μεγαλομετόχου της Ξάνθης, Πανόπουλου να διώξει δυο από τα παιδιά των Ακαδημιών της, επειδή…ανάρτησαν φωτογραφία τους στο facebook με τον Πράνιτς(!!!), δηλαδή έκαναν ό,τι θα έκανε κάθε νέο παιδί που ονειρεύεται να φωτογραφηθεί με έναν καταξιωμένο, διεθνή ποδοσφαιριστή, δεν μας εκπλήσσει από ηθική άποψη, γιατί γνωρίζουμε το ήθος τόσο του συγκεκριμένου όσο και όλων των άλλων παραγόντων των παραρτημάτων που κατ’ ευφημισμό αποκαλούνται «ποδοσφαιρικές ομάδες» και κολυμπάνε στο βάλτο που ονομάζεται «σουπερλίγκα».

Επιθυμούμε όμως να επισημάνουμε τη γενικότερη σημασία της απόφασης αυτής: Μέσω του Πανόπουλου το «μεγάλο αφεντικό» Μαρινάκης στέλνει μήνυμα προς όλους τους νέους ποδοσφαιριστές ότι δεν έχουν μέλλον αν δεν βρεθούν απέναντι από τον Παναθηναϊκό και ότι κάθε σχέση τους με τον Παναθηναϊκό…απαγορεύεται, γιατί θα τους κυνηγάει σε όποιο παράρτημα κι αν βρεθούν!

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το μέλλον του ήδη απαξιωμένου ελληνικού πρωταθλήματος είναι ακόμα πιο ζοφερό από το παρόν – και ότι χρειάζεται ολική κατεδάφιση και χτίσιμο από την αρχή του εντελώς σάπιου οικοδομήματός του.

Μέχρι πάντως να γίνει αυτό, πρέπει να αντιδράσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Στα πλαίσια αυτά, ζητάμε να εξεταστεί η δυνατότητα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτά τα δυο παιδιά να ενσωματωθούν στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού καλύπτοντας και τα έξοδα διαμονής τους στην Αθήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.