ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αγκάθια» για τους διακανονισμούς

Δυσκολίες φαίνεται πως προκύπτουν στους διακανονισμούς του Παναθηναϊκού με πρώην ποδοσφαιριστές του κι ενώ το τριφύλλι ετοιμάζεται να παραδώσει τα οικονομικά στοιχεία στην UEFA.

«Αγκάθια» για τους διακανονισμούς

Οι «πράσινοι» θα πρέπει να έχουν καθαρίσει με τις εκκρεμότητές τους, είτε αυτό σημαίνει εξόφληση των χρεών, είτε διακανονισμό, αφού τον Μάρτιο έρχεται η ευρωπαϊκή ομοσπονδία με… άγριες διαθέσεις.

Στην παρούσα φάση εμφανίζονται δυσκολίες στην υπόθεση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, καθώς ο πρώην μπακ έχει λαμβάνειν 800.000 ευρώ κι ακόμα οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Μια απ’ τα ίδια και με τον Στέργο Μαρίνο, αν και τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του είναι σαφώς μικρότερο ποσό, περίπου στις 200.000 ευρώ.

Από εκεί και περά υπάρχουν κι άλλα «ανοιχτά» ζητήματα, όπως με τους Νίνη και Σπυρόπουλου, όπου η ΠΑΕ τους χρωστάει κάποια χρήματα και ψάχνεται η «χρυσή τομή».

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 12.004 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, μπορεί η  UEFA να είναι προγραμματισμένο να έρθει απ’ τον Μάρτιο, ωστόσο μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να στείλει ένα μίνι δείγμα με τα οικονομικά στοιχεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...