Ποδόσφαιρο

«Αγκάθια» για τους διακανονισμούς

Δυσκολίες φαίνεται πως προκύπτουν στους διακανονισμούς του Παναθηναϊκού με πρώην ποδοσφαιριστές του κι ενώ το τριφύλλι ετοιμάζεται να παραδώσει τα οικονομικά στοιχεία στην UEFA.

Οι «πράσινοι» θα πρέπει να έχουν καθαρίσει με τις εκκρεμότητές τους, είτε αυτό σημαίνει εξόφληση των χρεών, είτε διακανονισμό, αφού τον Μάρτιο έρχεται η ευρωπαϊκή ομοσπονδία με… άγριες διαθέσεις.

Στην παρούσα φάση εμφανίζονται δυσκολίες στην υπόθεση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, καθώς ο πρώην μπακ έχει λαμβάνειν 800.000 ευρώ κι ακόμα οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Μια απ’ τα ίδια και με τον Στέργο Μαρίνο, αν και τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του είναι σαφώς μικρότερο ποσό, περίπου στις 200.000 ευρώ.

Από εκεί και περά υπάρχουν κι άλλα «ανοιχτά» ζητήματα, όπως με τους Νίνη και Σπυρόπουλου, όπου η ΠΑΕ τους χρωστάει κάποια χρήματα και ψάχνεται η «χρυσή τομή».

Πάντως, μπορεί η  UEFA να είναι προγραμματισμένο να έρθει απ’ τον Μάρτιο, ωστόσο μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να στείλει ένα μίνι δείγμα με τα οικονομικά στοιχεία.

Exit mobile version