ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Δεν πάμε για εκδρομή»

Αποφασισμένοι είναι όλοι στον Παναθηναϊκό προκειμένου να έρθει το διπλό στην Τουρκία, όπως τόνισε κατά την αναχώρηση της ομάδας, ο Αργύρης Πεδουλάκης που μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πεδουλάκης: «Δεν πάμε για εκδρομή»

Η αποστολή του Εξάστερου θα βρίσκεται στην γείτονα χώρα νωρίς το απόγευμα, προκειμένου να προπονηθεί το βράδυ και να ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού ζήτησε συγκέντρωση στο 100%, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα τρία δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών.

Για το ματς με την Φενέρ: «Δεν το βλέπουμε ως εκδρομή. Αγωνιζόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Αυτό έχει φανεί από τις πρώτες αγωνιστικές. Για παράδειγμα η Αρμάνι μετά την ήττα από μας, έδωσε την απάντησή της. Παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, έχει μεγάλους παίκτες και κορυφαίο προπονητή. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αλλά δεν σας κρύβω ότι προβληματιζόμαστε γιατί έχουμε τρία ματς σε έξι μέρες».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 12.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη σταθερή απόδοση που έχει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια: «Είναι αλήθεια, έχουμε κάποιες σταθερές. Το μόνο αρνητικό στο τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό ήταν ότι δεν είχαμε την απαραίτητη ενέργεια αλλά είναι κάτι που θα το διαχειριστούμε».

Για το γεγονός ότι θα είναι αντιμέτωποι ο προηγούμενος με το νυν προπονητή του Παναθηναϊκού: «Είναι πολύ όμορφα αυτά τα πράγματα, είναι παρασκήνια για εσάς. Ο Ομπράντοβιτς είναι ένα κομμάτι της ιστορίας μας, μιας άλλης Ελλάδας. Εμείς τον έχουμε ψηλά. Τον σεβόμαστε και όλοι ξέρουμε ότι και ο ίδιος αγαπάει πολύ τον Παναθηναϊκό».

Όταν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης είχε πει πως θα κρατήσει στοιχεία που υπήρχαν στην ομάδα κι εκεί στάθηκε έπειτα από σχετική ερώτηση: «Το είχαμε πει από τη πρώτη μέρα ότι εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το κλίμα της ομάδας, τις αρχές της. Για να παίξεις στον Παναθηναϊκό, πρέπει να παίζεις άμυνα και να μπορέσεις να κοινωνικοποιηθείς. Οι τίτλοι έρχονται στην πορεία. Ζούμε μια διαφορετική Ελλάδα από την Ελλάδα της ευδαιμονίας. Όταν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ αγόραζαν τον καλύτερο παίκτη. Τώρα όλοι έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.