ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού “Γεώργιος Καλαφάτης” ο Γιάννης Αλαφούζος για την κοπή της πίτας των προπονητών των ακαδημιών της ομάδας αλλά και των ατόμων που εργάζονται σ’ αυτό.

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ήταν παρών λοιπόν στην κοπή πίτας του προσωπικού και των προπονητών του αθλητικού κέντρου “Γεώργιος Καλαφάτης”

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε με το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας και με όλους τους εργαζόμενους στους οποίους ευχήθηκε καλή χρονιά και να συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE