ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τούντορ: «Τα πάντα για να μείνω»

Αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να μείνει στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Φραν Τούντορ.

Τούντορ: «Τα πάντα για να μείνω»

Ο 19χρονος Κροάτης δοκιμάζεται από το «τριφύλλι» και με δηλώσεις του στο goal δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για όσα έχει συναντήσει στο Κορωπί.

«Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σ’ ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, με λαμπρή ιστορία. Όλοι μας γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τις δυσκολίες που υπάρχουν, ωστόσο ο Παναθηναϊκός διατηρείται σ’ ένα εξαιρετικό και υψηλό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κι αυτός προβλήματα. Το προπονητικό κέντρο έχει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας ποδοσφαιριστής και γενικώς η λειτουργία του συλλόγου είναι εξαιρετική.

Με υποδέχθηκαν με καταπληκτικό τρόπο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρω να μείνω εδώ και να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω τη μεγάλη παράδοση που έχουν οι Κροάτες ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό. Πάντα διαβάζαμε στην Κροατία για το τι έκαναν στην Ελλάδα οι παίκτες που έρχονταν στον Παναθηναϊκό. Μακάρι να πάω κι εγώ καλά και να καταφέρω να μείνω, για να γίνω κι εγώ μέρος αυτής της παράδοσης».

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.