ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε νησί για την κούπα οι κορίτσαροι!

Στην Κω θα φιλοξενηθεί το φετινό Final-4 στο Κύπελλο γυναικών, με τον Παναθηναϊκό φυσικά να συμμετέχει και να θέλει να σηκώσει ακόμα μια κούπα!

Σε νησί για την κούπα οι κορίτσαροι!

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως το φετινό Final-4 γυναικών στο Κύπελλο θα διεξαχθεί στην Κω. Η διοργάνωσει θα λάβει χώρα το διήμερο 15-16 Μαρτίου και πέραν του Παναθηναϊκού το «παρών» θα δώσουν το Ελληνικό, ο γηπεδούχος Ιπποκράτης και ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν σε κλήρωση που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες.

Η ανακοίνωση:

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Νίλσεν!
Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Νίλσεν! 3.501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στην Κω θα φιλοξενηθεί το διήμερο 15-16/3/2014 το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ την Πέμπτη 13/02/2014 και ώρα 13.00».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.